Apartmani Beograd, RentBeo vam nude veliki izbor luksuzno opremljenih stanova za izdavanje u centru Beograda, vrlo jeftini

Apartmani Beograd - Apartman A1 ...20 - 40€ po Apartmanu

35€ /2-3 д
Adresa apartmana: Beograd Milovana Milovanovica br.4
Sprat: 7
Kvadratura Apartmana: 18m2
Beograd apartmani direktno od vlasnika
Apartman je komforan za 2 osobe
osoba/dana 1-2 dan     3-4 dana   5-6 dana  7+dana 
Cena  APARTMANA  po nocenju
1-2osobe  40€     30€     25€    20

POPUST PO DOGOVORU za period od 08.12.2012. do 16.12.2012. i za period od 06.01.2013. do 31.01.2013.

 

Apartman poseduje parking mesto, cena 10€ za kraci  boravak.

 

 

        Apartman A1 -  adresa: Milovana Milovanovica 

 

Apartman sadrzi sobu,kompletno opremljenu kuhinju i kupatilo,klima uredjaj, kablovsku TV, LCD TV, centralno grejanje, brz internet, blindirana vrata. Apartman se nalazi na 7 spratu, u zgradi sa liftom. Stan je prilično tih, iako je u strogom c entru, jer ulica na koju gleda je sa vrlo slabim intenzitetom saobraćaja.

 

Apartman se nalazi u strogom centru Beograda. Terazije i najlepsa ulica Knez Mihailova koja je najpoznatije beogradsko setaliste, udaljeni su 5 minuta od apartmana. Na par metara od stana se nalazi glavna zeleznicka stanica i autobuska stanica ispred kojih na svaki sat vremena polazi JAT-ov autobus koji prevozi putnike do aerodroma. U neposrednoj blizini apartmana je i Zeleni Venac, pijaca i saobraćajno cvoriste sa koga možete jednom linijom GSP-a otici u skoro sve delove grada.

 

Apartmani RentBeo  u strogom centru Beograda,  sa potpuno novom kuhihjom i kupatilom i svom opremom od: namestaja, posteljine, tepiha, bele tehnike, sudja, posudja...  sve to visokog kvaliteta i dizajna od Bosch-ove opreme, italijanskog namestaja,rasvete, posudja, ....  Na taj nacin gostima nasih apartmana, uz visok nivo cistoće i odrzavane apartmane, pruzamo sigurnost, mir i opustanje.

 

Muzika, filmovi, slike, skulpture, lampe i potpuno prilagođen nameštaj kratkoročnom boravku gostiju, sa minimumom stvari i predmeta u apartmanima, čine nas-RentBeo posebnim u Beogradu.

 

Izaberite apartman, on će ulepšati vaš boravka u Beogradu.    Apartmanu A1 uticaće  na vašu odluku da ponovo budete naš gost, ako odlučite da ponovite dolazak u Beograd.

 

   Apartmani RentBeo Beograd. Apartmani Beograd RentBeo.

 

 

Datum Rezervacije : Apartmani Beograd - Apartman A1 ...20 - 40€ po Apartmanu
od do
Ime i Prezime:
Telefon
email
Apartmani Beograd, Apartmani u Beogradu izdavanje, Beograd apartmani, Beograd apartmani strogi centar, Apartmani u Beogradu, Beograd apartmani iznajmljivanje, Apartmani Beograd smestaj