Apartmani Beograd, RentBeo vam nude veliki izbor luksuzno opremljenih stanova za izdavanje u centru Beograda, vrlo jeftini

Apartmani Beograd - Apartman A8 ...45 - 100€ po Apartmanu

Lokacija: Hotel Astorija-Balkanska
Adresa Apartmana: Beograd Balkanska
Sprat: 2
Kvadratura Apartmana: 100 m2
Beograd Apartmani direktno od vlasnika
Apartman je komforan za 6 osobe

 

osoba/dana 1-2 dan       3-4 dana     5-6 dana     7+dana 
Cena APARTMANa po nocenju
1-2osobe   65€      55€      50€       45€
3-4osone   85€      75€      70€       65€
5-6osoba 105€      95€      90€       85€

POPUST PO DOGOVORU za period od 09.12.2012. do 22.12.2012. i za period od 04.01.2013. do 31.01.2013.

 

      Apartman ima parking mesto, cena je 10€ za kraci boravak.

 

 

                Apartman A8  -  adresa : Balkanska

                

 

 Apartman se nalazi u strogom centru Beograda, na svega 5 minuta hoda od Knez Mihajlove ulice. Na par metara od stana se nalazi glavna zeleznicka stanica i autobuska stanica ispred kojih na svaki sat vremena polazi JAT-ov autobus koji prevozi putnike do aerodroma.

U neposrednoj blizini apartmana je i Zeleni Venac, pijaca i saobracajno cvoriste sa koga mozete jednom linijom GSP-a otici u skoro sve delove grada. Neposredno iza zgrade je parking, pa vam ni parkiranje, ukoliko dolazite automobilom, nece predstavljati problem.

 

Apartman sadrzi kupatilo,3 sobe, hodnik, kuhinju i tri terase. Apartman je dvostrano orjentisan, na ulicu i dvoriste. Apartman poseduje opremljenu kuhinju, masinu za ves, klima uredjaj, kablovsku TV, internet mrezu, centralno grejanje. 

 

Apartmani RentBeo  u strogom centru Beograda sa potpuno novom kuhihjom i kupatilom i svom opremom od: namestaja, posteljine, tepiha, bele tehnike, sudja, posudja...  sve to visokog kvaliteta i dizajna od Bosch-ove opreme, italijanskog namestaja,rasvete, posudja, ....  Na taj nacin gostima nasih apartmana, uz visok nivo cistoce i odrzavane apartmane, pruzamo sigurnost, mir i opustanje.

 

Muzika, filmovi, slike, skulpture, lampe i potpuno prilagodjen namestaj kratkorocnom boravku gostiju, sa minimumom stvari i predmeta u apartmanima, cine nas-RentBeo posebnim u Beogradu.

 

Izaberite apartman, on ce ulepsati vas boravka u Beogradu. Apartmanu A2 uticace  na vasu odluku da ponovo budete nas gost, ako odlucite da ponovite dolazak u Beograd.

 

   Apartmani RentBeo Beograd. Apartmani Beograd RentBeo.

 

Datum Rezervacije : Apartmani Beograd - Apartman A8 ...45 - 100€ po Apartmanu
od do
Ime i Prezime:
Telefon
email
Apartmani Beograd, Apartmani u Beogradu izdavanje, Beograd apartmani, Beograd apartmani strogi centar, Apartmani u Beogradu, Beograd apartmani iznajmljivanje, Apartmani Beograd smestaj