Apartmani Beograd, RentBeo vam nude veliki izbor luksuzno opremljenih stanova za izdavanje u centru Beograda, vrlo jeftini

Beograd Apartmani - Apartman A16 ...35 - 75€ po Apartmanu

Apartmani Beograd: Trg Republike. Apartmani i stanovi u Beogradu ul. Terazije 50m2/VI
Sprat: 6
Apartmani do Trga Republike.
Beograd Apartmani direktno od vlasnika
Apartman je komforan za 4 osobe
osoba/dana 1-2 dan 3-4 dana 5-6 dana 7+dana
Cena APARTMANA po nocenju
1-2 osobe 55€ 45€ 40€ 35€
3 osobe 65€ 55€ 50€ 45€

POPUST PO DOGOVORU za period od 10.12.2012. do 21.12.2012. i za period od 12.01.2013. do 31.01.2013.

 

Apartman sadrzi dnevni boravak u okviru kojeg se nalazi trosed koji se rasklapa u lezaj za dve osobe, kuhinju sa trpezarijom, odvojenu i prostranu spavacu sobu sa dva lezaja 120 x 200, hodnik i kupatilo.

 

Apartman  sadrzi: fen, peglu, mikrotalasnu pec, masinu za sudje, ... potpuno opremljenu kuhinju, Satelitsku i Kablovsku mrezou , 2 LCD-a, muzičku liniju, DVD, posteljinu, peskire... Svakog gosta koji boravi uapartmanu docekujemo sa kafom, neskafom, vodom, sokom, vocem i cvecem sto predstavlja dobrodoslicu ljubaznih domacina.

Apartman je novoopremljen. U apartmanu mogu boraviti 5 osoba.

 

Apartman se nalazi u strogom centru Beograda pored Trga Republike  i Knez Mihailove ulice koja je i najpoznatije beogradsko setaliste.

 

Beograd, na domak Srpske akademije nauka su apartmani RentBeo, mirni,besprekorno cisti, i udobani apartmani koji nude najbolji smestaj u Beogradu (u odnosu na hotele, hostele i druge apartmane)  uz srdacan docek, iznajmljivanje nasih apartmana u Beogradu je opcija za vas.

 

Apartmani RentBeo  u mirnim delovima strogog centra Beograda. Exkluzivno opremljeni apartmani na exkluzivnim lokacijama u Beogradu, uz najbolje hotele, restorane, kafee... RentBeo apartmani.

 

Apartmani RentBeo Beograd. Apartmani Beograd RentBeo.

Datum Rezervacije : Beograd Apartmani - Apartman A16 ...35 - 75€ po Apartmanu
od do
Ime i Prezime:
Telefon
email
Apartmani Beograd, Apartmani u Beogradu izdavanje, Beograd apartmani, Beograd apartmani strogi centar, Apartmani u Beogradu, Beograd apartmani iznajmljivanje, Apartmani Beograd smestaj